جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان  پیش‌‎بینی چهار بانک بزرگ از قیمت طلا / جهش دیگر در قیمت طلا داریم؟ قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر

چرا عابربانک‌ها پول نقد ندارند؟

چرا عابربانک‌ها پول نقد ندارند؟ در پی عدم‌وجود اسکناس خرد در دستگاه‌های خودپرداز و مشکلات ایجادشده برای متقاضیان وجه نقد، طبق اعلام سخنگوی اقتصادی دولت بناست عصر امروز شورای پول و اعتبار درباره انتشار اسکناس تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،طی هفته‌های گذشته و به‌ویژه روزهای پایانی سال قبل، مردم مشکلاتی را هنگام برداشت وجه نقد از دستگاه‌های خودپرداز داشتند چرا که اکثر این دستگاه‌ها یا وجه نقد نداشتند یا تنها ایران‌چک داشتند و همین موضوع سبب بروز مشکل برای متقاضیان وجه نقد در ارقام خُرد شده بود.

 

«احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت درباره چرایی عدم وجود اسکناس در دستگاه‌های عابربانک به بیان توضیحاتی پرداخت و با تأکید بر اینکه نظام پرداختی کشور جزو پیشرفته‌ترین نظام‌های پرداختی برخط است و اکثر خدمات بانکی به صورت آنلاین انجام می‌شود.

 

وی در پاسخ به این سؤال که چرا عابربانک‌ها پول نقد ندارند و مردم در تهیه چک‌پولهای 200 و یا 100 هزار تومانی از عابربانک‌ها مشکل دارند، گفت: کشور ما ایران یکی از پیشرفته‌ترین نظام‌های پرداخت برخط را دارد و با سرعت خوبی انتقال وجوه و تراکنش‌ها در کشور صورت می‌گیرد و همین امر عاملی شده تا نیاز به همراه داشتن و حمل کردن اسکناس و پول نقد بسیار ناچیز باشد.

 

خاندوزی با اعلام اینکه مردم در موارد بسیار خاص و انگشت‌شماری بدون داشتن اسکناس کارشان را نمی‌توانند انجام دهند، افزود: به جهت مراجعاتی که در هفته‌ها و روزهای پایانی سال 1401 وجود داشت و افزایش پول نقد انجام شده بود بانک مرکزی اقدام به چاپ چک‌پولهای 200 هزار تومانی کرد تا مردم بتوانند مبلغ بالاتری دریافت کنند.

 

وی تصریح کرد: بانک‌ها مکلف شده‌اند 10 درصد وجوه خود را از طریق چک‌پول‌های 200 هزار تومانی پرداخت کنند البته امروز یکی از دستورجلسات شورای پول و اعتبار کشور مسئله رسیدگی به همین تقاضایی است که در حوزه پول نقد و اسکناس وجود دارد که بعد از تصمیم‌گیری در شورای پول و اعتبار نتایج آن را اعلام خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار